Archive for: Short film

Meer EC

Ter ondersteuning van een fondsenwerving campagne MoreEC is op verzoek van de betreffende stichting het verzoek gekomen een promotie film te maken. Nu 55 interviews en 15 time lapse opnames later is het geheel aan materiaal de edit kamer ingegaan. Het betrof een internationaal project waar veel mensen bij betrokken zijn geweest, zowel inhoudelijk, productioneel als vormgevend.

Read more →

Mijn Vader

Mijn Vader gelooft niet in zinloos geweld. Hij zegt altijd “Als je geweld gebruikt, dan moet je het goed gebruiken”. In bepaalde opzichten lijk ik wel op mijn Vader. Het voornaamste verschil is dat mijn Vader er mee weg weet te komen en ik nog niet…

Het script was al langere tijd klaar, acteurs stonden in optie en een beperkt budget was aanwezig. Na een korte kennismaking met schrijver en regisseur Max Dali was het voor mij al snel duidelijk, dit gaan we doen. Met het produceren van de korte film Mijn Vader kwamen meerdere wensen samen. De productie op locatie in Rotterdam Zuid was een leerzaam en enerverend proces waar veel mensen zich professioneel voor hebben ingezet. Het resultaat mag er wezen. Maar oordeel zelf.