Archive for: Promotion film

De Koe voor Woerden

Negen maanden is er hard gewerkt aan het beeldhouwen van De Koe. Onder leiding van Gaëtane Scholten, Arte Ateliers, hebben zestien vrijwilligers meer dan negen ton graniet verwijderd. Ze vertelt hier over het proces en haar ervaringen van dit grote project.

Het beeldhouwwerk ‘De Koe voor Woerden’ heeft inmiddels haar eindbestemming, het plein voor de bibliotheek in Woerden, bereikt. Hiermee is het kunstwerk ‘De Koe van Woerden’ geworden.

ArtistiX, de leverancier van de steen, volgde de ontwikkelingen van dit project op de voet.

http://www.artistix.nl
http://www.arteateliers.nl/content/10/koe-voor-woerden

Ondergronds Rotterdam

Een wandeling over de ondergrond van Rotterdam

Stadsambassadeurs Ignace van Campenhout, Martin Hanning en Freyre Hechavarria, werkzaam bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Rotterdam, geven één keer per maand een rondleiding door het centrum van de stad. De ondergrondspecialisten geven inzage in de opbouw van de ondergrond van Rotterdam en welke ingrepen er de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Ook vertellen ze hoe het Ingenieursbureau informatie over de ondergrond verwerkt in kaarten en 3D-modellen.

http://stadsambassadeursrotterdam.nl/
http://www.rotterdam.nl/ingenieursbureau_rotterdam/

Wandbespanning Frans Hazenbosch

De Witte Roos is een grachtenpand in Delft dat dateert uit de 16e eeuw. Op initiatief van Stichting De Witte Roos wordt dit rijksmonument duurzaam gerestaureerd. De grote salon is een 18e eeuwse stijlkamer van bijzondere allure waarbij de wanden zijn voorzien van een zijden bespanning. De stof is speciaal in Frankrijk met grote koperen rollen gegaufreerd. Hier een kleine impressie van het maken van een blinde deur.

http://www.witteroos.nl
http://www.wandbespanning.nl

En nou is het afgelopen!

Heb jij een kind dat aan sport doet? Dan mag je dit niet missen! ‘En nou is het afgelopen!‘ is een humoristische voorstelling, speciaal voor ouders van sportende kinderen. Een heerlijk avondje uit in het theater!

http://ennouishetafgelopen.nl/
http://positiefcoachen.nl/

Betengeling Frans Hazenbosch

Het Streekmuseum Hoeksche Waard te Heinenoord heeft een grondige renovatie ondergaan. De grote voorkamer is voorzien van authentieke betengeling door Frans Hazenbosch Wandbespanning. Open linnen wordt op tengellatten gespannen en vastgezet met kopspijkertjes. Hierna wordt er graupapier met plaksel in het weefsel geschuierd. Hierdoor ontstaat er een glad en gespannen oppervlak. Deze wordt vervolgens geschuurd en afgewerkt met passend behang.

http://www.wandbespanning.nl
http://www.streekmuseumhw.nl

Mouthfullaburger

Burgers and beer, een gezellige manier om het weekend smaakvol in te luiden. Chef Kiri bakt ze bruin in deze nieuwe video.

Mouthfullaburger

Global Portals

Global Portals is een marketing bedrijf voor coaches en trainers en had een promotie video nodig voor op de website. We hebben de opname gefilmd in een green screen studio in Nieuwegein.

www.global-portals.nl

Peanuts ‘n Beans websites

Peanuts ‘n Beans is een nieuw website bedrijf in Breda dat great websites maakt. The finest Dutch handmade quality. De look en feel van de film moest bourbon en trendy zijn. En de communicatie gericht op het hebben van een goed functionerende en eenvoudig aanpasbare website en daardoor meer vrije tijd over houden om andere leuke dingen te doen.

www.peanutsnbeans.com

Meer EC

Ter ondersteuning van een fondsenwerving campagne MoreEC is op verzoek van de betreffende stichting het verzoek gekomen een promotie film te maken. Nu 55 interviews en 15 time lapse opnames later is het geheel aan materiaal de edit kamer ingegaan. Het betrof een internationaal project waar veel mensen bij betrokken zijn geweest, zowel inhoudelijk, productioneel als vormgevend.

Read more →

Legermuseum Delft

Voor de familietentoonstelling Dappere Dieren in het Legermuseum te Delft is een promotiefilm gemaakt. Het museum besteedt aandacht aan de specifieke relatie tussen mens en dier in dienst van het leger en toont de verhalen van de aaibare helden Sorus, Cher Ami, Stubby, Chetak en Tacoma. In de promotiefilm breekt Snuf de hond los van baasje Bas Muijs en snuffelt vervolgens rond in de tentoonstelling waar hij de verschillende helden ontmoet.