Archive for: Corporate film

Wandbespanning Frans Hazenbosch

De Witte Roos is een grachtenpand in Delft dat dateert uit de 16e eeuw. Op initiatief van Stichting De Witte Roos wordt dit rijksmonument duurzaam gerestaureerd. De grote salon is een 18e eeuwse stijlkamer van bijzondere allure waarbij de wanden zijn voorzien van een zijden bespanning. De stof is speciaal in Frankrijk met grote koperen rollen gegaufreerd. Hier een kleine impressie van het maken van een blinde deur.

http://www.witteroos.nl
http://www.wandbespanning.nl

De Kooiman Groep SCR Katalysator

Begin dit jaar heeft Scheepswerf Kooiman uit Zwijndrecht SCR (Selective Catalytic Reduction) katalysatoren ingebouwd op de MVS Caronia en MVS Fenny van HTS-group. SCR installaties zijn systemen voor uitlaatgas nabehandeling.

De Kooiman Groep Zwijndrecht

Missionaire Arbeid Rotterdam

De MAR heeft me benaderd om een korte reportage te maken over hun religieuze organisatie en daarbij de drie verschillende werkvelden te belichten.

maronline.nl

Rogo Talencentrum

Rogo Talencentrum in Rotterdam Noord is een nieuw bedrijf dat Nederlandse les geeft aan Poolse mensen die in Nederland wonen en werken.

www.rogotalencentrum.nl

Schoonheidssalon Isabel

Corporate online video voor Salon Isabel in Den Haag, een schoonheidssalon met een divers aanbod aan behandelingen.

www.salonisabel.nl

Waalhaven barge center Rotterdam

Online video impressie van de Waalhaven container terminal in Rotterdam.

www.waalhaven-group.nl/bargecenter

Cursus meubelstofferen

Frans Hazenbosch geeft in Huijbergen cursussen meubelstoffen en vertelt in deze video over de inhoud en de praktijk van het zelf te doen. Onder zijn deskundige leiding wordt het voor iedereen mogelijk om zelf aan je eigen stoel of bank te werken.

www.franshazenbosch.nl

ArtistiX groothandel in beeldhouwmaterialen

ArtistiX is een Rotterdamse groothandel voor beeldhouwmaterialen. Deze bedrijfsfilm geeft een introductie in het bedrijf, en benadrukt de missie en de werkwijze.

ArtistiX stelt zich ten doel beeldhouwen toegankelijk te maken voor iedereen. Ze leveren aan winkels, cursusinstellingen en beeldhouwers over de hele wereld. Ze hebben klanten in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk maar ook in Canada, de Verenigde Staten, Australië en het Midden Oosten. ArtistiX levert alles om te kunnen beeldhouwen, van speksteen tot graniet en gereedschappen tot was en polijstmiddelen.

Deze online video is geproduceerd en geregisseerd door Made in Space Productions.

Read more →

Decoil International

Decoil International is een staalverwerkingsbedrijf waarbij staal coils onderhevig kunnen zijn aan drie processen, decoilen, strekken en slitten. Voor deze handelingen zijn afzonderlijke online videos geproduceerd waarbij de toepassing en de processen van de staal bewerking centraal staan.

Read more →