Archive for: Audiovisual

De Koe voor Woerden

Negen maanden is er hard gewerkt aan het beeldhouwen van De Koe. Onder leiding van Gaëtane Scholten, Arte Ateliers, hebben zestien vrijwilligers meer dan negen ton graniet verwijderd. Ze vertelt hier over het proces en haar ervaringen van dit grote project.

Het beeldhouwwerk ‘De Koe voor Woerden’ heeft inmiddels haar eindbestemming, het plein voor de bibliotheek in Woerden, bereikt. Hiermee is het kunstwerk ‘De Koe van Woerden’ geworden.

ArtistiX, de leverancier van de steen, volgde de ontwikkelingen van dit project op de voet.

http://www.artistix.nl
http://www.arteateliers.nl/content/10/koe-voor-woerden

Ondergronds Rotterdam

Een wandeling over de ondergrond van Rotterdam

Stadsambassadeurs Ignace van Campenhout, Martin Hanning en Freyre Hechavarria, werkzaam bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Rotterdam, geven één keer per maand een rondleiding door het centrum van de stad. De ondergrondspecialisten geven inzage in de opbouw van de ondergrond van Rotterdam en welke ingrepen er de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Ook vertellen ze hoe het Ingenieursbureau informatie over de ondergrond verwerkt in kaarten en 3D-modellen.

http://stadsambassadeursrotterdam.nl/
http://www.rotterdam.nl/ingenieursbureau_rotterdam/

Wandbespanning Frans Hazenbosch

De Witte Roos is een grachtenpand in Delft dat dateert uit de 16e eeuw. Op initiatief van Stichting De Witte Roos wordt dit rijksmonument duurzaam gerestaureerd. De grote salon is een 18e eeuwse stijlkamer van bijzondere allure waarbij de wanden zijn voorzien van een zijden bespanning. De stof is speciaal in Frankrijk met grote koperen rollen gegaufreerd. Hier een kleine impressie van het maken van een blinde deur.

http://www.witteroos.nl
http://www.wandbespanning.nl

En nou is het afgelopen!

Heb jij een kind dat aan sport doet? Dan mag je dit niet missen! ‘En nou is het afgelopen!‘ is een humoristische voorstelling, speciaal voor ouders van sportende kinderen. Een heerlijk avondje uit in het theater!

http://ennouishetafgelopen.nl/
http://positiefcoachen.nl/

Mouthfullaburger

Burgers and beer, een gezellige manier om het weekend smaakvol in te luiden. Chef Kiri bakt ze bruin in deze nieuwe video.

Mouthfullaburger

Missionaire Arbeid Rotterdam

De MAR heeft me benaderd om een korte reportage te maken over hun religieuze organisatie en daarbij de drie verschillende werkvelden te belichten.

maronline.nl

Global Portals

Global Portals is een marketing bedrijf voor coaches en trainers en had een promotie video nodig voor op de website. We hebben de opname gefilmd in een green screen studio in Nieuwegein.

www.global-portals.nl

Peanuts ‘n Beans websites

Peanuts ‘n Beans is een nieuw website bedrijf in Breda dat great websites maakt. The finest Dutch handmade quality. De look en feel van de film moest bourbon en trendy zijn. En de communicatie gericht op het hebben van een goed functionerende en eenvoudig aanpasbare website en daardoor meer vrije tijd over houden om andere leuke dingen te doen.

www.peanutsnbeans.com

Rogo Talencentrum

Rogo Talencentrum in Rotterdam Noord is een nieuw bedrijf dat Nederlandse les geeft aan Poolse mensen die in Nederland wonen en werken.

www.rogotalencentrum.nl

Schoonheidssalon Isabel

Corporate online video voor Salon Isabel in Den Haag, een schoonheidssalon met een divers aanbod aan behandelingen.

www.salonisabel.nl